Termotransporter & Dagligvarulogistik

Kjell Grenholm Åkeri AB utför Temperade transporter 362 dagar om året, vårt täckningsområde sträcker sig från Borlänge i söder till Kiruna i norr.

  • Hem
  • Termotransporter

Vi distribuerar matvaror i hela Norr- och Västerbotten

När det kommer till dagligvarulogistik är termotransporter en nyckelkomponent. Dessa transporter garanterar att varor förblir vid rätt temperatur från lager till butik, vilket säkerställer produktens kvalitet och färskhet. För företag som Kjell Grenholm Åkeri är denna tjänst av yttersta vikt.

Distribution

Kjell Grenholm Åkeri har en lång erfarenhet inom tempererade transporter. Vi har idag fordon stationerade i Skellefteå, Sundsvall, Hudiksvall och Luleå som ger kunden en effektiv distribution från lager till butik med en obruten kylkedja. Kjell Grenholm Åkeri AB utför temperade transporter 362 dagar om året, vårt täckningsområde sträcker sig från Borlänge i söder till Kiruna i norr.

Kvalité & säkerhet

Vi strävar alltid efter att hålla hög kvalité på våra transporter. Detta gör vi genom en modern fordonsflotta som med daglig tillsyn och regelbunden service är trafiksäkra efter vägen. Vi jobbar aktivt med ett förebyggande trafiksäkerhetsarbete tillsammans med vår personal för att undvika olyckor och uppträda på ett föredömligt sätt i trafiken.

Lastbilsåkeri i Norrbotten och Västerbotten

Kontakta oss

Fyll i information nedan i formuläret och skicka in, så hör vi av oss. Du är varmt välkommen med din förfrågan.

    Formuläret är skyddat av reCAPTCHA. Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.