För anställda

Vårt främsta fokus är att garantera en stabil och säker arbetsmiljö för vår personal, medan vi kontinuerligt eftersträvar att erbjuda effektiva, tillförlitliga och miljövänliga tjänster för våra kunder.

  • Hem
  • För anställda

Tidrapportering, kör- och vilotider för våra antällda

Här kan våra anställda enkelt och smidigt rapportera sina arbetstimmar, logga kör- och vilotider, samt hålla koll på regelverk och riktlinjer. Vår prioritet är att säkerställa en trygg och regelbunden arbetsmiljö för vårt team, samtidigt som vi bibehåller vår strävan efter effektivitet och pålitlig service för våra kunder.

Tidrapportering

Välkommen till TRANSPA – Din plattform för smidig och effektiv tidrapportering! Här kan du som lastbilsförare eller maskinförare enkelt rapportera dina arbetstimmar, hålla koll på dina scheman och säkerställa att all information är korrekt och uppdaterad. Logga in nedan och få full kontroll över din tid på vägen eller på arbetsplatsen.

Kör & vilotider

Kör- och vilotider är regelverk som fastställer hur länge lastbilsförare och får köra utan paus, samt hur länge deras obligatoriska vila bör vara. Dessa regler är avgörande inte bara för förarnas hälsa och välbefinnande, utan även för säkerheten på vägarna. Programmet IDHA Online ger dig en överblick av din lagefterlevnad med allt från kör- och vilotider, vägarbetstidslagen mm.

Lastbilsåkeri i Norrbotten och Västerbotten

Ej akuta funderingar?

Fyll i information nedan i formuläret och skicka in, så hör vi av oss.