Anläggning

Vi utför allt från små till stora uppdrag med våra Anläggningsbilar och Entreprenadmaskiner. Vi har lastbilar för volymtransporter upp till 74 ton samt lastmaskiner och grävmaskiner för hantering av bergmaterial samt mindre servicejobb.

Har du frågor?

Du är välkommen att kontakta oss. Vi återkommer till dig så snart vi kan. Eller så ringer du oss så pratar vi på en gång.

Anläggningstransporter och service med varierad maskinpark

Varierad Maskinflotta

Vi har breddat vår verksamhet genom åren, framförallt med en alltmer varierad maskinpark. Vi är verksamma inom bygg – och anläggningsentrepenad och utför allt från mindre servicejobb såsom godshantering, snöröjning och vägunderhåll till hantering och transport av bergmaterial.

När det kommer till bygg- och anläggningssektorn är det av yttersta vikt att ha rätt maskiner och utrustning för jobbet. Oavsett om du står inför ett mindre byggprojekt eller ett omfattande infrastrukturinitiativ, kan valet av rätt maskin- och transportpartner avgöra ditt projekts framgång. Vår maskinflotta är både bred och diversifierad, vilket ger oss flexibiliteten att erbjuda skräddarsydda lösningar för olika uppdrag. Med allt från mindre servicemaskiner till större entreprenadmaskiner och specialdesignade lastmaskiner för hantering av bergmaterial, kan vi säkerställa att ditt projekt hanteras med precision och professionalism.

Experter inom Anläggningstransporter

Men det är inte bara maskiner vi erbjuder. Vi är också experter inom anläggningstransporter, och vår dedikation på detta område har gjort oss till en föredragen partner för många kunder. Oavsett om du behöver transportera material till avlägsna platser eller behöver specifik hantering av särskilt känsligt material, har vi kompetensen och resurserna att hjälpa till.

Kundorienterad Service

Vår styrka ligger inte bara i vår teknik och våra resurser, utan också i vår förståelse för varje kunds unika behov. Genom att ständigt sträva efter innovation och förbättring, ser vi till att ligga steget före i branschen, vilket ger våra kunder fördelar i form av tidseffektivitet och kostnadsbesparingar.

Lastbilsåkeri i Norrbotten och Västerbotten

Kontakta oss

Fyll i information nedan i formuläret och skicka in, så hör vi av oss. Du är varmt välkommen med din förfrågan.

    Formuläret är skyddat av reCAPTCHA. Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.